Rabarberpaj

Tänkte bjuda på ett enkelt och gott recept som passar superbra nu i sommar!
Det är hittat i vår tidning som vi prenumenerar på " Allt om trädgård"!
Titta och njut utav mina bilder på två olika varianter, bli så frestade att ni inte kan låta bli att sätta igång att göra pajen

=)

Varsågoda!


Rabarberpaj


200 g Smör

4 dl Mjöl

1 tsk Bakpulver

I dl Socker




Så gör du:



Smält 200 g smör i en kastrull. Blanda 4 dl mjöl med 1 tsk bakpulver. Rör ner i det smälta smöret tillsammans med 1 dl socker. Lägg den något lösa smeten i en form och tryck ut den. Lägg på rabarbern. Grädda i 175 grader i 20-30 minuter. Ta ut pajen och strö över  ½ dl pärlsocker medan den är varm. Servera med vispad grädde eller vaniljsås.

Här har vi rabarberpajen gräddad:



Här har vi en ananaspaj ogräddad:



Det var allt för mig idag!

Ha en bra fredag och superskön helg!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback