Rabarberpaj
Tänkte bjuda på ett enkelt och gott recept som passar superbra nu i sommar!
Det är hittat i vår tidning som vi prenumenerar på " Allt om trädgård"!
Titta och njut utav mina bilder på två olika varianter, bli så frestade att ni inte kan låta bli att sätta igång att göra pajen
=)
Varsågoda!
Rabarberpaj
200 g Smör
4 dl Mjöl
1 tsk Bakpulver
I dl Socker
Så gör du:
Smält 200 g smör i en kastrull. Blanda 4 dl mjöl med 1 tsk bakpulver. Rör ner i det smälta smöret tillsammans med 1 dl socker. Lägg den något lösa smeten i en form och tryck ut den. Lägg på rabarbern. Grädda i 175 grader i 20-30 minuter. Ta ut pajen och strö över ½ dl pärlsocker medan den är varm. Servera med vispad grädde eller vaniljsås.
Här har vi rabarberpajen gräddad:
Här har vi en ananaspaj ogräddad:
Det var allt för mig idag!
Ha en bra fredag och superskön helg!!